M&M

M&M

27 de maig 2012

Post-boda

Ei, que ja som "marida y mujero"!!!

Ei, que ya somos "marida y mujero"!!!

Com de moment no tenim foto dels nuvis, us ensenyem un regal molt divertit que ens han fet uns amics (a mode de foto) !!!

Como de momento no tenemos fotos de los novios, os enseñamos un regalo muy divertido que nos hecho unos amigos (a modo de foto)!!!Esperem que ahir us ho passessiu tant bé com nosaltres, la veritat és que va ser un dia genial i ens va encantar poder-ho celebrar amb tots els que estimem. Els dos vam estar molt tranquils i això ens va permetre enterar-nos de quasi tot! Tot i amb els contratemps normals de tot esdeveniment, vam saber aprofitar el màxim el dia. La veritat és que vam riure moltíssim i la única cosa que ens va faltar és més temps per estar amb tothom.

Esperamos que ayer os la pasarais tan bien como nosotros, la verdad es que fue un dia genial i nos encantó celebrarlo con todos los que queremos. Los dos estubimos muy tranquios i eso nos permitió enterarnos de casi todo! Aun con los contratiempos normales de todo evento, supimos aprovechar al máximo el día. La verdad es que nos reimos muchísimo y la única cosa que nos faltó fue más tiempo para estar con todos.

Volem aprofitar per dir-vos, encara que ja ho sabeu, que ens agradaria recopilar totes les fotos que heu anat fent. Aquelles que siguin divertdes, originals... encara que no sortim nosaltres. Segurament haureu captat moments que nosaltres ens vam perdre!

Queremos aprovechar para deciros, aunque ya lo sabeis, que nos gustaría recopilar todas las fotos que habéis ido haciendo. Aquellas que sean divertidas, originales... aunque no salgamos nosotros. Seguramente que habéis captado momentos que nosotros nos perdimos.

Doncs res, us estimem moltíssim a tots, i gracies de nou per haver compartit aquest dia tant xulo amb nosaltres.

Pues nada, os queremos muchísimo a todos, i gracias de nuevo por haber compartido este dia tan chulo con nosotros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada