M&M

M&M

14 de juny 2012

Ja estem aquí!!!

Hola a tots!

Doncs sí, ja fa uns dies que hem tornat del viatge. Ha estat tota una experiència! És una pais de contrastos, on tenen les millors coses al costat de les pitjors. En fi, l'entrada d'avuí, serà una recopilatori de les fotos més divertides que tenim del casament. Estem pendents de que tothom qui tingui fotos ens les faci arribar.

Pues sí, ya hace unos días que hemos regresado del viaje. Ha sido toda una experiencia! Es un país de contrastes, donde tienen las mejores cosas al lado de las peores. En fin, la entrada de hoy, será un recopilatorio de las fotos más divertidas que tenemos de la boda. Estamos pendientes de que todos los que tengan fotos nos las envien.
Al pica-pica:
Els papes fent l'indi, jijiji...

L'Arnau i la Mire fent l'indi, jijijij


Amb les amigues fent l'indi...
Raúl i Míguel, fent l'indi...

I a l'hora del ball..... seguim fent l'indi!!! jua jua jua....
Mònica i Miguel rumbeando!!!
Napoleón?
Travolta in action!!!


Jordi i Mire arrassant!

Bé, moltes gracies a tots perque va ser un dia per recordar! Així que els ja "marit i muller" us envien un petó molt gran a tots!

Bueno, muchas gracias a todos porque fué un día para recordar! Así que los ya "marido y mujer" os mandan un beso muy grande a todos!

4 comentaris:

  1. Mare meva!!! això si que és fer l'indi de veritat....però que bé que ens ho vem pasar!!! la foto del papa a de correr el mon, jejeje.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja.... això voliem, que ens ho passéssim molt bé!

      Elimina
  2. Benviguts! ara suposso que ja podeu començar a fer l'agenda amb torn i tot per anar a veure les fotos, els souvenirs i per que ens expliqueu tot lo del viatge, eeehhhh?, o fareu un convit post viatge per tots?, jejejejeje

    mònica

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Mònica. Mare meva, primer hem de fer una selecció de fotos, perque hi ha per donar i vendre'n!!! Ja tenim també les fotos del casament (les de la fotògraffa). Així que quan ens veiem... prepareu-vos!!! Petonets

      Elimina