M&M

M&M

8 de maig 2012

Lo prometido es deuda (II)....

Bon dia!!!

Bé, ja falten pocs dies per veure'ns tots les cares, muahahaha... Mentres tant nosaltres seguim ultimant els preparatius. Sembla mentida, però fins l'últim dia encara estarem liats! Doncs, dedicat als nostres fans, aquí va la segona entrega del "super-retro-reportatge".

Bueno, ya faltan pocos días para vernos las caras, muahahaha... Mientras tanto nosotros seguimos ultimando preparativos. Parece mentira, pero hasta el último día estaremos liados! Pues, dedicado a nuestros fans, aquí va la segunda entrega del "super-retro-reportaje".






Ara us deixo unes fotos de l'artista&Co que ens va fer les fotos (ja  cal que hem prepari perque ara ve quan ens matarà!!!)

Ahora os dejo unas fotos de la artista&Co que nos hizo las fotos (ya me puedo prepara porque ahora viene cuando me mata!!!)


Això si, heu de vigilar, perque si no els hi doneu de manjar abans de les 2:30 pm, o els hi dona massa la llum del sol al cap, es converteixen en aquests éssers malignes.... us sona la "peli" oi? Sí, si, amics, es converteixen en.... GREMLINS!

Eso si, tenéis que vigilar, ya que si no les dais de comer antes de las 2:30 pm, o les da mucho la luz del sol en la cabeza, se convierten en estos seres malignos.... os suena la "peli" verdad? Si, si, amigos, se convierten en... GREMLINS!



4 comentaris:

  1. Jajajajaja, que bó és això, quina raó que tens, no m'hagues imaginat mai que tenia a casa una GREMLIMS!!!! Bueno bromes apart, esteu tots plegats molt, molt "guapos"....la mamma.

    ResponElimina
  2. Mire i Miguel, esteu més que guapos, son unes fotos "bellisimas", aixó s'aconsegueix amb uns bons models i amb un bon equip fotogràfic!. ja m'imagino les fotos de la boda, estareu genials!

    petons

    la mònica

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja, Moni, els models són d'estar per casa, i la fotògrafa d'aquestes fotos... també, jaajaja! Ja la veus no? El fuet el va devorar en un atac de furia!

      Elimina