M&M

M&M

23 d’abr. 2012

I de viatge.... Thailandia!!!

Hola estimat públic... doncs avui us explicarem el nostre destí de lluna de mel, "useasé", de "mega-viatge-bodorrial", jijiji. Doncs marxem a Thailandia!

Hola querido público... pues hoy os contaremos nuestro destino de luna de miel, "uzeazé", de "mega-viaje-bodorrial"




La ruta:

Primer arribem a Bangkok on hi estarem 2 i mig. Tenim visites organitzades als llocs més típics: barri de Chinatown, riu Chao Praya, temple de Wat Pho i el de Marbre, Gran Palau, Buda Esmeralda... També tenim un dia lliure per fer el que volguem, així que si algú ja hi ha estat i té alguna suggerencia ens ho fa saber!

Primero llegaremos a Bangkok donde estaremos 2 días y medio. Tenemos visitas organizadas a los lugares más típicos: barrio de Chinatown, rio Chao Praya, templo de Wat Pho y el de Mármol, Gran Palacio, Buda Esmeralda... También tenemos día libre para hacer lo que queramos, así que s alguien ya ha ido y tiene alguna sugerencia que nos la diga!


Gran Palau
Seguirem cap a  Kanchanaburi, veurem el pont sobre el riu Kwai, agafarem el Tren de la Mort fins Tamkrase i continuarem fins el Hellfire Pass. Allí ens allotgarem en un resort enmig de la jungla tailandesa.
Visitarem Ayuttaha (capital de l'antic regne de Siam), Lopburi (temple dels monos) i Phitsanulok.
Al dia següent anirem camí de Sukhotai a visitar el Parc arqueològic i ens dirigirem a Chiang Rai.
Veurem les tribus de les muntanyes Akha i Yao, i el poblat Mae Sai, frontera amb Birmania.

Seguiremos hacia Kanchanaburi, veremos el puente sobre el rio Kwai, cogeremos el Tren de la Muerte hasta Tamkrase y continuaremos hasta el Hellfire Pass. Allí nos alojaremos en un resort enmedio de la jungla tailandesa. Visitaremos Ayuttaha (capital del antiguo reino de Siam), Lopburi (templo de los monos) i Phitxanulok. Al día siguiente iremos camino de Sukhotai a visitar el Parque arqueológico y nos dirigiremos a Chiang Rai. Veremos las tribus de las montañas Akha i Yao, y el poblado Mae Sai, frontera con Birmania.

Tribu akha

Tribu yao

A l'endemà anem a Chiang Mai on veurem diversos temples. Aquí farem la part més "aventurera", una mica de safari per la jungla muntats en elefant, descens pel riu amb balses de bambú i passeig amb carros tirats per búfals.
Si acabat tot això hem sobreviscut a animals diversos, picades de mosquits de la jungla i no ens hem ofegat a cap riu, tornarem cap a la capital tailandesa i si tot va bé, cap a casa....

Al día siguiente vamos a Chiang Mai donde veremos diferentes templos. Aquí haremos la parte más "aventurera", un poco de safari por la jungla montados en elefante, descenso por el rio con balsas de bambú y paseo con carros tirados por búfalos.
Si terminado todo esto hemos sobrevivido a animales variados, picadas de mosquitos de la jungla y no nos hemos ahogado en ningún rio, volveremos a la capital tailandesa y si todo va bién, para casa....

Quines ganes, jur jur!!!

Que ganas, jur jur!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada